5 tipov na praktické vianočné darčeky

Ponúkame vám zopár tipov na praktické vianočné darčeky, ktoré pod stromčekom potešia: 

 

Zima už klope na dvere

 

 

1. Už ste určite niekedy počuli vetu: “Keď nedostanem ponožky pod stromček, to ako keby ani Vianoce neboli” - aj preto sme sa zásobili riadnou paletou ponožiek :) nájdete u nás vlnené ovčie aj alpakové a dokonca aj “ovečko-alpakové”, bavlnené, bambusové, no a samozrejme aj tie najbarefootovejšie - prstové ponožky.

Vlnené ponožky - bububu.sk

 

 

2. Kvalitný dáždnik je dokonalým darčekom pre maminy, tatinov, baby, dedov, dcéry, synov, šéfov, kamarátov, sesternice, bratrancov, synovcov, netere,… pokračovať sa dá snáď donekonečna :). Dáždniky Doppler ktoré máme v ponuke, sú synonymom kvalitného dáždnika :) Na výber máte rôzne farebné aj materiálové kombinácie, konzervatívnejšie ale aj tie extravagantnejšie pre tých, ktorí radi zažiaria. 

 

Dáždniky Doppler - bububu

Dáždniky Doppler

Kvalitné dáždniky s tradíciou

 

 3. Starostlivosť o obuv - poznáte to, keď vám v obchode ponúkajú k nákupu topánok aj impregnáciu? Povedzme si to na rovinu: Väčšina ju odmietne, pretože ste si práve kúpili nie najlacnejšie topánky… S našimi zákazníkmi v predajni sme sa zhodli, že prípravky na starostlivosť o topánky budú mega praktickým darčekom. V ponuke máme viaceré sety, ale aj jednotlivé produkty, ktorými doprajete topánkam poriadny wellness. 

Vianočný blog           

Prípravky na starostlivosť o obuv

 

4. Netrúfate si odhadnúť vkus obdarovávaného? Prípadne ste si nechali kúpu darčeku na poslednú chvíľu? Darčekovou poukážkou zaručene nič nepokazíte. Ak u nás nevidíte hodnotu poukážky ktorú si prosíte, neváhajte nás kontaktovať, radi Vám ju pripravíme, kľudne aj v sume 23,49€, je to len a len na Vás :) Darčekovú poukážku Vám zašleme obratom emailom. Pprosíte si poslať "hotový" poukaz priamo k Vám? nie je problém, všetko zariadime.

 

Darčekový poukaz  

 

5. Láska! Tej nie je nikdy dosť. Dajte svojim najbližším to najdôležitejšie. 

Vianočný blog-2